Fotografi i famshëm David LaChapelle ka publikuar kopertinën e katalogut të tij me 150 vepra të pabotuara më parë, një projekt që grumbullon punën e tij të filluar që në vitet 1980. E para që hap këtë katalog është Miley Cyrus e veshur si një zanë “nudo”.

 

 

 

 

Në fakt, këngëtarja e njohur ka veshur një body të tejdukshme që të jep idenë se në fakt nuk ka asnjë rrobë në trup.  Ky body është dekoruar me kristale të vogla Swarovski të vendosura me kujdes.Megjithatë nudoja është mëse e zakonshme për Miley. Nëse e keni harruar, po ju rikujtojmë disa nga bëmat e saj në këtë profil:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Në projektin “Lost & Found” do të mund të shihni dhe shumë personazhe të tjera, si Julian Assange, David Bowie, Naomi Campbell, Hillary Clinton, Michael Jackson, Dwayne Johnson, Lady Gaga, Rihanna, Amber Rose, Uma Thurman, Andy Warhol, Kanye West dhe Amy Winehouse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *