Mund të keni përdorur metoda nga më të ndryshmet për të pastruar hekurin tuaj, por ai sërish nuk ka punuar siç duhet. Dhe si rrjedhojë hekurosja është shndërruar në pjesën më të bezdisshme të punëve të shtëpisë.

 

Por mos u shqetësoni, falë dy gjërave thelbësore që mund të gjenden në shtëpinë tuaj, mund të bëni pastrimin e hekurit tuaj. Falë një kombinimi perfekt të pastës së dhëmbëve dhe sodës së bukës, mund të largoni çdo njollë nga hekuri juaj dhe ta bëni atë të duket si i ri.

 

Lyeni me pastën e dhëmbëve bazën e hekurit dhe më pas shtoni sodë buke. Me një pecetë të thatë pastroni sipërfaqen e hekurit dhe kaq. Hekuri juaj është tashmë i pastër, gati për hekurosje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *