Si çdo gjë tjetër në këtë botë, epoka e teknologjisë moderne ka si avantazhet ashtu edhe disavantazhet e saj. Pasi kemi zhvendosur pjesën më të madhe të komunikimit tonë në internet , ka filluar të na mungojë aftësia për të lexuar ndjenjat e vërteta të njerëzve si dhe për t’i shprehur ato ndjenja, veçanërisht kur bëhet fjalë për dashurinë.

Në këtë artikul do ju tregojmë 4 veprime të meshkujve që tregojnë se e ju pëlqejnë.

 

Jepini fund dyshimeve, këto 4 veprime tregojnë se ai ka rënë

1. Ngritja e vetullave

A i ngre vetullat sa herë që ju sheh? Nëse ai ju pëlqen, atij i pëlqen gjithçka që sheh dhe dëgjon nga ju dhe në mënyrë të pandërgjegjshme dëshiron më shumë prej jush. Kjo është arsyeja që ai i hap sytë më gjerësisht dhe si pasojë ngrihen vetullat.

 

Jepini fund dyshimeve, këto 4 veprime tregojnë se ai ka rënë

2. Duart e djersitura

Duart e lagura janë një shenjë se ai ndihet i nxehtë dhe me emocione kur ndodhet pranë jush. Gjatë kohës që ndodhet me ju e shoqëron një siklet që duhet të mos gabojë as për gjënë më të vogël nga frika se mund t’ju humbasë. Ky sforcim i shkakton djersitje.

 

Jepini fund dyshimeve, këto 4 veprime tregojnë se ai ka rënë

3. Përkulja pranë jush

Edhe pse kjo mund të duket ndonjëherë e rastësishme, por është një veprim që thotë shumë. Edhe nëse është mundësia që ai të distancohet por nuk e bën, është e sigurt e kërkon t’ju ketë sa më pranë.

 

Jepini fund dyshimeve, këto 4 veprime tregojnë se ai ka rënë

3. Qëndrimi i me duar dhe këmbë të lirshme

 

Jini e vëmendshme se kur shoqëruesi juaj qëndron lirshëm pranë jush kjo do të thotë se ai kërkon që ju të dini se jeni e mbrojtur. Ky është veprimi tipik i një marrëdhënie të konsoliduar në çift, ndaj kur e bën me ju në takime të para do të thotë se ka qëllime serioze ndaj jush.

Jepini fund dyshimeve, këto 4 veprime tregojnë se ai ka rënë

4. Frymëmarrje të thella

A merr frymë thellë sa herë që ju sheh? Arsyeja jo vetëm që fshihet në nevojën e tij për të marrë më shumë oksigjen, por është edhe në dëshirën e tij për ta bërë gjoksin të duket më i madh dhe belin më të vogël. Ai përpiqet të duket tërheqës në syrin tuaj./Living/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *