Tashmë u bënë mbi 14 vjet që nga koha kur Edith González lindi një vajzë të bukur me emrin Constanza.

Për publikun ka qenë shumë e vështirë të marrë informacione për të.

Gjithashtu duhet të theksohet, se pothuajse 4 vjet pas lindjes së vajzës, u zbulua emri i vërtetë i babait të saj: Santiago Creel, i cili ishte sekretar i Punëve të Brendshme.

Është një vajzë e mirë, e butë dhe me një zemër të madhe”, ka thënë aktorja.

Kujtojmë se vajza dhe bashkëshorti i saj kanë qenë forca më e madhe në luftën kundër kancerit, por që ishte një betejë e humbur.

Edith Gonzales vdiq ne moshen 54 vjec. Ai ka luajtur role kryesore ne shume telenovela meksikane qe u bene te dashura edhe per shqiptaret nepermjet ekranit te Vizion Plus vite me pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *