Subscribe

Izolimi ka nxitur leximin. Këtë pohojnë shtëpitë kryesor të botimit në Tiranë. Botimet “Living”,  edhe pse Shqipëria është në javën e tetë të izolimit nuk e kanë ndaluar punën për asnjë ditë.

Kërkesat janë rritur dhe të gjithë ata që kanë dashur të kalojnë këtë periudhë të vështirë, duke lexuar tituj të rinj, kanë mundur të bëjnë porositë online dhe libri u ka mbërritur në shtëpi.

Për të qënë sa më pranë lexuesve, “Living” ka sjellë një tjetër risi, formatin e librave PDF,  që është lehtësisht i aksesueshëm.

Ndërsa zhaneri me i pëlqyer nga lexuesit mbetet romani.

Libraritë u rikthyen në punë në javën e dytë pas izolimit për t’iu shërbyer lexuesve.

IZOLIMI NE SHTEPI NXIT LEXIMIN

BOTIMET LIVING: ESHTE RRITUR INTERESI PER TITUJT E RINJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *