Subscribe

 

Këto janë pamjet e Universitetit Bujqësor në Kamëz, i cili po shndërrohet në një kampus të mirëfilltë universitar. Investimet që po kryen Bashkia e Tiranës  konsistojnë në rikonstruksion të rrugëve, trotuaret, gjelbërim dhe pjesët kreative.

 

Gjatë inspektimit të punimeve, kryebashkiaku Erjon Veliaj bashkë me stafin akademik mbolli 150 pemë të reja.

 

Në Universitetin Bujqësor të Tiranës po ndërtohen 800 metra rrugë dhe trotuare, si dhe 280 metra pedonal,, ndërsa pjesë e investimit janë ndërhyrja në kanalizimin e ujërave të zeza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.