Spitali rajonal i Shkodrës ka reaguar për shpalljen në kërkim të infermierit Redi Idrizit që sipas Policisë ishte i punësuar në atë institucion.

Sipas reagimit, infermieri Idrizi nuk rezulton i punësuar as në spitalin rajonal të Shkodrës dhe as në ndonjë prej strukturave në varësi. Theksohet se Idrizi është pjesë e strukturave të shpërndarjes së metadonit.

“Lidhur me lajmin mediatik për infermierin Redi Idrizi iu bëj me dije se nuk figuron i punësuar në Spitalin Rajonal Shkodër por është pjesë e strukturave private të shpërndarjes së metadonit. Nuk është i punësuar në strukturat tonë as në varësi tonën”, thuhet në reagim.

Kujtojmë se pak më herë Policia e Shkodrës njoftoi se infermieri ishte shpallur në kërkim pasi ishte pjesë e një grupi kriminal të shpërndarjes së drogës në Shkodër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *