Deputetja Ina Zhupa është përplasur me gardistët në hyrje të Kuvendit.

 

Ajo nuk ka pranuar që t’i kontrollohet çanta, ashtu siç u bë me demokratët e  tjerë.

 

Zhupa: Nuk bëhet llaf. Nuk e hap çantën.

 

Dogjani: Pse duhet ta hapë çantën, a e kaloi në skander? Pse nuk e lejoni? A jeni në terezi more çuna. Nuk do ta hapë çantën.

 

Deputetja Zhupa në fund kalon drejt sallës së Kyvendit pa e hapur ćantën, e cila më parë iu ndënshtruar një kontrolli në skander. qëllimi i kontrolleve është moslejimi i ifutjes së flakadanëve dhe tymuesve të cilat në seancën e fundit planeare u futën ënbë sallë dhe krijuan një seancë kaotike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *