Dua Lipa për momentin është në një lidhje me Isaac Carew.

Por duket se disa fotografi të Isaac tregojnë mbi një tradhëti të mundshme! Në këto pamje ai dallohet duke kërcyer më një vajzë tjetër në mënyrë shumë intime! Burime të shumta thonë se po kërcenin pikërisht me një këngë të Duas!! Hidhini një sy dhe nxirni konkluzionet tuaja

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *