Me pizhame, pa make-up dhe mjaft moskokëçarëse.

Pikërisht ky imazh i Dua Lipës, duket se e ka lënë pa mend edhe të dashurin e saj Isaac Carew.“Përse do më bësh të më mungosh edhe më shumë” – i shkruan ai.

 

Së fundmi, Isaac ka postuar librin e tij të gatimit dhe këngëtarja kosovare ishte aty për ta mbështetur, në këtë iniciativë.

 

Tashmë duket se ajo është shkëputur për tu marrë me projektet e reja muzikore dhe sigurisht tundimet nga “Instagram-i” vetëm sa do të shtonin vuajtjet për Isaac, i cili duket se ndodhet larg saj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *