Hueyda El Saied kohët e fundit po merret me një projekt të ri, që tregon se ajo po bëhet gati për një ekspozitë të re me pikturat e saj më të fundit.

 

Përmes një fotoje në Instagram El Saied shkruan se pikturat e ekspozitës sime më të fundit.

 

Kujtojmë se Hyeda momentalisht jeton mes Luksenburgut dhe Parisit bashkë me djalin dhe partnerin e saj. 44-vjeçarja ka dalluar gjithmonë për punët e saj artistike dhe jo vetëm.

 

Ajo ka treguar në intervista të ndryshme se piktura është një nga pasionet më të mëdha që ka në jetë dhe këtë pasion ka arritur ta prezantojë edhe para botës me disa ekspozita.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *