Një nga ato vajzat që ka provuar gjithçka dhe nuk ka dështuar është dhe Hueyda El Saied.

 

Ajo di të këndojë, është balerinë e mirë, moderatore, spikere lajmesh dhe piktore. Prej vitesh është larguar nga Shqipëria për të jetuar në Francë bashkë me djalin e saj, Gabriel.

 

Nëse do të shikonit disa nga filmimet e vjetra të Hueydës nga koha kur ishte pjesë e emisioneve televizive si balerinë ose si drejtuese programesh do të vinit re se asgjë nuk ka ndryshuar.

 

Saied nuk e njeh plakjen ajo është po e njëjta kaçurrelse, pa asnjë rrudhë edhe pse vitet kanë kaluar.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *