Një burrë i preu kokën gruas së tij dhe më pas u nis drejt komisariatit të policisë me të në dorë.

 

Pamjet shqetësuese e tregojnë atë të mbuluar me gjak dhe duke mbajtur kokën e përgjakur të gruas së tij, të kapur tek flokët, ndërsa ecte në rrugët e Indisë.

 

Sipas policisë, Chinnar Yadav sulmoi gruan e tij Vimla me një armë të mprehtë pas një debati të ashpër ku ai e akuzoi atë për një lidhje me fqinjin e tyre.

 

Mediat e huaja shkruajnë se ai u nis drejt komisariatit për t’u dorëzuar.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *