Të paktën 25 emigrantë janë gjetur brenda një kontenieri frigoriferik në një anije që po udhëtonte nga Britania për në Holandë.

 

Sipas mediave ndërkombëtare personat janë gjetur nga pjesëtarët e ekuipazhit të cilët i gjetën 25 emigrantët dhe njoftuan autoritetet të cilët po vazhdojnë hetimet deri në zbardhjen e plotë të ngjarjes.

 

Ky incident vjen vetëm disa javë pas tragjedisë së Essex ku u gjetën 39 trupa njerëzish të vdekur brenda një kamioni me kontenier frigoriferik, por fatmirësisht këtë herë nuk kemi viktima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *