14 zyrtarë të sektorit të shëndetësisë po hetohen nga SPAK pasi akuzohetn për korrupsion.

Sipas burimeve mësohet se 9 prej tyre është dhënë masa arrest shtëpie, 2 të tjerë arrest me burg dhe 3 persona po hetohen të lirë.

Të njëjtat burime shtojnë se zyrtarët janë 5 nga inpektoriati shëndetësor dhe të tjerët punonin në sektorin e kujdësit shëndetësor në Tiranë.

Ata kryenin kontrolle në subjekte tregtare në tirane dhe ndonëse konstatonin shkelje, i mbulonin ato kundrejt rryshfetit.

Ndaj tyre rëndojnë akuzat e shërdorimit të detyrës dhe korrupsionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *