Një 22-vjeçar vdiq pasi u hodh në det për të shpëtuar një të panjohur që po mbytej.

 

Alex Gibson vuri re një burrë në Blackpool të Anglisë që kishte vështirësi në ujë në orët e para të mëngjesit, por më pas e pa veten në telashe.

 

Shërbimet e urgjencës dhe një helikopter i Rojës Bregdetare nxituan ta ndihmojnë, por më kot.

 

Ai u nxor nga uji dhe u nis drejt spitalit, por ndërhyrja mjekësore nuk e shpëtoi dot. Ai u përshkrua nga miqtë e shokët si një djalë inteligjent, shumë punëtor dhe i këndshëm.

 

“Ai është një hero i vërtetë”, thanë dëshmitarët e ngjarjes së rëndë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *