Subscribe

Këtë të hënë, hakerat e ‘Homeland Justice’ kanë publikuar një tjetër listë me të dhëna sensitive të qytetarëve të dyshuar për ngjarje të ndryshme.

 

Emër, mbiemër, numër ID, foto, data dhe vendi i lindjes shfaqen në dokument për rreth 90 mijë qytetarë të dyshuar.

 

Ndër to janë edhe të dhënat e Ministres së Shtetit për marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropalit.

 

Nuk dihet për çfarë ngjarje dyshohet Ministrja por me siguri bëhet fjalë për ndonjë ngjarje të vjetër.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *