Deputetja Rudina Hajdari ka deklaruar se vetëm zgjedhjet parlamentare të parakohshme mund ta ndreqin Shqipërinë.

 

Në një postim në Twitter, Hajdari shprehet se brenda Dhjetorit duhet të zhbëhet marrëveshja e 2008 dhe të miratohen urgjentisht rekomandimet e OSBE/ODIHR. Rekomandime, që sipas Hajdarit do të mundësojnë zgjedhje të ndershme, ndërsa nuk I kursen akuzat në drejtim të kryetarëvetë partive.

 

“Zgjidhja është vetëm 1, brenda Dhjetorit të zhbëhet marrëveshja e 2008, të miratohen rek OSBE/ODHIR-it dhe vetëm më pas të kemi zgjedhje të parakohshme parlamentare e lokale dhe ta ndreqim këtë vend. Boll me kryetarë perandorakë që e kanë shkatërruar demokracinë në këtë vend.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *