Interesit për ti dhënë vemendje Kupës së Botës që zhvillohet në Rusi i shtohet edhe Vizion Plus I cili do ti japë mundësi shqiptareve që të kenë një alternative serioze shikimi gjatë një muaji të këtij botërori për analizë, debat dhe show.

Gjithcka do të përcillet drejtëperdrejte cdo mbrëmje ora 23:00 nëpërmjet emisionit “Gol 21”, që do të sjelle për të gjithë të apasionuarit e futbollit gjithcka ndodh në Rusi me profesionalizëm dhe me një panel emrash nga më të spikaturit në vend, përvec protagonistëve të vjetër të sportit në ekranine Vizion Plus si Andi Nuraj dhe Lirim Zalla.

 

Vëmendje e vecante do ti kushtohet edhe interaktivitetit me të gjithë të apasionuarit e futbollit nëpërmjet faqes ëeb dhe rrjeteve sociale të Vizion Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *