Subscribe

Bashkëpunimi i policive shqiptare, italiane dhe gjermane, çoi ne pranga 11 persona te akuzuar për trafik ndërkombëtar droge. 9 prej te arrestuarve janë shqiptare. Operacioni u finalizua ne Firence dhe ne momentin e arrestimit u sekuestruan 3 kilogramë kokaine dhe 18 kilogramë mariuhane.

 

Përveç Italisë, grupi kriminal e kishte shtrire aktivitetin edhe në shtetin Gjermani ku përfundonte një pjese e lendes narkotike.

 

Anëtaret e grupit te organizuar ishin prej kohesh nen survejimin e agjenteve te antidrogës ne Itali dhe gurmani. Ndërkohe edhe policia shqiptare ka furnizuar agjencitë ligjzbatuese te dy vendeve me informacion rreth aktivitetit te trafikanteve.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *