Pas daljes nga “Ferma VIP”, Gledis ka ndarë një foto byreku, recetën e të cilit e mësoi gjatë qëndrimit në shtëpi.

Bëhet fjalë për byrekun me spinaq, “specialiteti” i Baby G, të cilin së bashku me Gledis e kanë gatuar shpesh herë në shtëpi.

“Baby G na mësove keq”, shkruan Gledis.

Gledis u eliminua të premten, pasi publiku vendosi që mes tij dhe Diteas të kthehej në fermë kjo e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *