Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit ka vendosur “arrest shtëpie” për ish-zv.ministren e Punëve të Brendshme, Rovena Voda.

 

Dyshohet se ajo ka marrë përfitime monetare nga shtetaset Majlinda Hasani dhe Florida Beu.

 

Në njoftim theksohet se Voda ka marrë ryshfet për të favorizuar në mënyrë të padrejtë Beun, në mënyrë që kjo e fundit të emërohej punonjëse në shërbimin civil.

 

Voda akuzohet për veprën penale “ushtrim i ndikimit të paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë funksione publike”.

 

“Arrest shtepie” është caktuar edhe për dy të punësuarat, Beu dhe Hasani.

Vijon…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *