Gjykata e Lartë ka prishur vendimin e Apelit dhe ka vendosur të lërë në fuqi burgimin e përjetshëm për Dritan Dajtin.

Dritan Dajti vrau në 2009, katër punonjës policisë, dhe për këtë krim, në 8 shkurt 2019, Apeli vendosi që të hiqte dënimin me burgim të përjetshëm që kishte dhënë Gjykata e Shkallës së Parë dhe e dënoi me 25 vite heqje lirie.

Por këtij vendimi, Dajti iu “gëzua” për pak kohë, pasi Gjykata e Lartë rikthehu sërish dënimin e Shkallës së Parë.

Prishjen e vendimit nr.13, date 08.02.2019 të Gjykatës së Apelit për Krime të Rënda dhe lënien në fuqi të vendimit nr.95, datë 23.07.2014 të Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda”, njofton gjykata./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *