Gjykata e Apelit të Tiranës ka rrëzuar kërkesën e Izet Haxhisë, i cili akuzohet se vrau Azem Hajdarin.

 

Në përfundim të rigjykimit, Gjykata e Rrethit Gjyqësor  Tiranë,  me vendimin nr. 314, datë 11.02.2022 ka vendosur:

 

-“Deklarimin fajtor te te pandehurit Izet Haxhia per kryerjen e  vepres penale të “Vrasje me paramendim” e kryer në bashkëpunim, dhe në bazë të nenit 78/2 e 25 të K.P denimin e tij me 21 (njëzet e nje) vjet  burgim.”- thuhet në njoftim.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *