Gjëndet një trup I pajete pranë sheshit të “Flamurit” në qytetin e Vlorës.

 

Sipas policise, viktima eshte identifikuar si shtetasi me Alberto Imeri 26 vjec.

 

Forcat blu bene te ditur se afer viktimes eshte gjetur edhe nje thike dhe ka dyshime per vetevrasje pasi i jane gjetur te prere damaret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *