Një 37 vjecar është gjetur i mbytur në Durrës mbrëmjen e kësaj të marte.

Sipas njoftimit të policisë, trupi i pajete u gjet rreth orës 19:40, në sektorin “Rinia”, në largësi rreth 5-6 metra nga bregu i detit.

Viktima, shtetasi A.B., 37 vjeç, është banues në zonën ku edhe u gjet I mbytur.

Pas nxjerrjes në trupit në breg nga shërbimet e Policisë dhe nga kqyrja paraprake nuk janë konstatuar shenja dhune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *