Kërkimet e shumta tē policisë dhe banoreve te zones kane bere te mundur gjetjen e alpinistit te fundit qe ra nē humnere në Pukë.

Ndoc Mulaj, alpinist i vjetër qē shërbente si guide në zonën e Munelles ne Puke, ndodhet ne gjendje kritike shendetesore.

Me heret u gjet ne gjendje me te mire edhe alpinisti tjeter Ilir Shyti.

Ata ishin pjese e nje grupi qe po eksploronte zonen e Munelles bashke me gazetarin Alfred Lela.

Ilir Shyti dhe Ndoc Mulaj rreshkiten gjate ecjes dhe perfunduan ne humnere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *