Dy alpinistë u gjetën të vdekur. Trupat e tyre të pajetë u gjetën në zonën e Crampiolo të Italisë, rreth 2.000 metra mbi nivelin e detit.

 

Viktimat janë një burrë dhe një grua nga Lombardia. Ata kishin humbur gjurmët të shtunën. Ata kishin shkuar në zonë për të bërë ski dhe do të kalonin natën në një kasolle.

 

Por kur nuk u paraqitën, u dha alarmi dhe nisën kërkimet. Trupat u gjetën falë celularit të njërit prej tyre. Për gjetjen e tyre u angazhuan 50 ekipe shpëtimi, sipas mediave italiane. Ata kishin rënë në një pikë shumë të ekspozuar dhe të pjerrët.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *