Portali Publik Live vijon të publikojë pjesë të bisedës mes një gazetareje të kësaj media dhe gazetarit të kronikës në Report Tv Adriatik Doçi. Në audiot e publikuara, gazetari Doçi, tregon të gjithë skemën që sipas Publik Live, ai përdor për t’i bërë presion bizneseve, politikanëve apo individëve të tjerë.

 

Në audion e tretë, shkruan Publik Live, gazetari Adriatik Doçi zbulon edhe shumat “të gjobave” të vendosura kundrejt biuzneseve apo individëve.

 

Pjesa 3: Gazetari i Bolinos raporton listën e çmime të gjobave

Siç e shikon Adriatik, unë nuk bëj pazare me lirinë e botimit edhe pse nuk e hap dot telefonin nga ndërhyrjet apo sms-të kërcënuese. Unë nuk u bëra i pasur me profesionin por jam krenar në punën time prej vitesh. Unë kam preferuar në qetesi dhe i lirë të jap kontributin tim modest. Ndaj kjo pjese eshte renderuar dhe po e botoj. Sukse dhe tregoje veten me kulturë Adriat ik./Publiklive.tv

 

 

 

Me heret redaksia e publiktv.live, publikoi dy audio ku degjohej biseda e Adriatik Docit me gazetaren, ku ai shpjegonte skemen e “goditjes” se bizneseve dhe politikaneve per interesa jogazetareske.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *