Zëdhënësja e Partisë Demokratike, Floriana Garo i konsideron premtime boshe pikat kryesore të programit socialist, prezantuar sot nga kryeministri Edi Rama.

Në një deklaratë për mediat, Garo shprehet se çdo qytetar shqiptar e ka të qartë se Rama është fajtor për gjendjen në të cilën ndodhet vendi dhe se ai nuk mund tё sjellё ndryshimin aq shumё tё nevojshёm pёr vendin.

“Kryeministri nё largim, pas 8 viteve dёshtime, Rama sёrish iu drejtua shqiptarëve me premtime boshe. Edhe vetё Rama nuk i beson mё vetes sё tij dhe atyre qe thote. Cdo shqiptar e ka te qarte se Rama ka dёshtuar dhe e ka bllokuar Shqipёrinё nё 8 vite. Ai nuk mund tё sjellё ndryshimin aq shumё tё nevojshёm pёr vendin. Ndёrsa vende tё ngjashme me ne, arritёn tё kishin sukses, Shqipёria dёshtoi pёr shkak tё Edi Ramёs. Të gjithë shqiptarët e kanë të qartë që vendi ynë nuk mund të vazhdojë kështu. Njerëzit që do ta sjellin ndryshimin jeni ju! Te gjithe qytetaret e Shqipërisë që do të dilni të votoni më 25 prill do votojne për ndryshimin, për shpresën, per nje te ardhme më të mirë për Shqipërinë.”

Garo u shpreh se PD do të fillojë procesin më të rëndësishëm për Shqipërinë: anëtarësimin në Bashkimin Europian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *