Subscribe

Ne 24 orë, 8 drejtues automjetesh u arrestuan nga policia sipas se cilës 6 ishin ne gjendje te dehur e 2 te tjerë nuk kishin patente. 66 leje te tjera drejtimi u pezulluan për shkelje te semaforit dhe lëvizjes me shpejtësi tej normave te lejuara, ndërsa 41 masa u vendosen për përdorimin e celularit. Policia rrugore vijon aksionin për vendosjen e gjobave ndaj atyre drejtuesve, te cilët nuk vendosin rripin e sigurimit, ndërsa me kalimin e ndryshimeve te Kodit Rrugor pritet dhe nisja e fushatës kundër përdorimit te celularit. Ndryshimet parashikojnë gjobe deri ne 15 mije leke dhe mase plotësuese komisioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *