Holmes Chapel në UK është shndërruar në zonë turistike. Agjencitë po ofrojnë ture për fansat e Harry Styles.

Kush ka qejf të bëjë një xhiron aty ku ylli i muzikës u rrit? Turi përfshin një vizitë në furrën e bukës ku ai punonte. Njerëzit shkojnë aty, blejnë dhe mbajn kujtim edhe faturën, shkruan Living.

Foto të Harryt janë të printuara në përmasa të mëdha. Fansat pozojnë edhe aty.
Më pas shkojnë edhe për foto aty poshtë një ure ku Harry ka thënë se shkëmbeu puthjen e parë dhe i lënë disa shënime nëpër zemra.

Ke ndonjë në fis a shoqëri që lë kokën pas Harry Styles? E di tani ç’dhuratë t’i bësh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *