Vajza e Anita dhe Ramush Haradinaj ka mbyllur një kapitull të shkollës, për të filluar me një kapitull të ri.

Hana Haradinaj ndonëse nuk njihet për publikun e gjerë, ajo është vajza e politikanit të njohur kosovar Ramush Haradinaj dhe moderatores Anita Mucaj Haradinaj. Dyshja jo rrallë herë postojnë imazhe të bukura familjare, e postimi i fundit i Anitës është një nga ta.

Vajza e tyre ka përfunduar gjimnazin dhe ka shkëlqyer në mbëmjen e maturës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *