Rradhë të gjata automjetesh janë krijuar sot në doganën e Kapshticës.

Mësohet se shkak i radhëve është bërë fluksi i madh i turistëve dhe shqiptarëve që jetojnë në Greqi, të futur javën e fundit në Republikën e Shqipërisë.

Ndërkohë bëhet me dije se të dyja doganat, ajo shqiptare e greke, po punojnë me sportelet maksimale. Pritet normalizimi i situatës orët në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.