Flori teksa po bisedonte me Valerin tregoi më shumë rreth karrierës së tij artistike.

Aktori tregoi se nuk ka pasur mbështetjen dhe ka arritur shumë gjëra me mund.

Nga ana tjetër Valeri e përgëzoi për punën e tij, i cili i tha se duhet të ndjehet krenar për arritjet e tij sepse ia ka arritur çdo gjë me forcën e tij.

Pjesë nga biseda:

Flori: Nuk kam pasur mbështetje në karrieren time artistike. Deri këtu kam ardhur vetë. Edhe familja ime nuk ka pasur diçka që të më ndihmojë.

Valeri: Ti duhet të ndjehesh krenar sepse ia ke arritur vetë të vish deri këtu, ndryshe nga të tjerët. /vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *