Një agjent slloven i shërbimit të sigurisë ka filmuar me dron shtëpinë e presidentit të Maqedonisë, Gjorge Ivanov, në qytetin e Ohrit.

 

Slloveni është prezantuar si agjent i shërbimit intelegjent të Sllovenisë dhe ka treguar se është zyrtar i NATO-s.

 

Ai i ka thënë policisë se është nga misioni i NATO-s në Napoli dhe se lidhur me dronin, ka qenë duke luajtur me djalin e tij.

 

Policia e Maqedonisë ka sekuestruar dronin pas dyshimeve për spiunazh, si dhe ka njoftuar ministrinë e Punëve të Brendshme të Sllovenisë, të cilët në një përgjigje kanë bërë me dije se qytetari i tyre nuk ka asnjë mision të fshehtë në Maqedoni.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *