Në të gjitha strukturat e Policisë së Shtetit është dhënë urdhër që të fiken të gjitha pajisjet kompjuterike.

Gazetari i Vizion Plus, Esido Barkaj mëson se paraprakisht dyshohet për sulm kibernetik ndaj sistemeve të Policisë së Shtetit.

Urdhri është dhënë për sistemet në Drejtorinë e Përgjithshme, në ato vendore si dhe në kufi.

Nuk dihet ende nëse sulmi ka prekur sistemet e Policisë.

Kjo nuk është hera e parë kur Policia e Shtetit bie pre e sulmeve, apo dhe institucione të tjera, ndërsa precedenti i rëndë është ai me sistemin TIMS./vizionplus.tv 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *