Fifi është një nga këngëtaret e pëlqyera në tregun muzikor shqiptar.

Këngët e saj pëlqehen shumë, kryesisht nga të rinjtë.

Kohët e fundit ajo ka bërë një ndryshim në pamje duke humbur goxha peshë.

Dhe këtë e tregon një foto e publikuar së fundmi në rrjetet sociale.

Këngëtarja ka publikuar një foto nga pushimet, të cilat po i kalon në Ksamil,

Rënia e saj nga pasha është e dukshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *