Britanikët kanë gjetur një zgjidhje për mërzinë gjatë bllokimit të dytë në vend. Ata kanë filluar të zëvendësojnë pizhamet dhe pantoflat e ngrohta me të brendshmet seksi për të  bërë një xhiro online në botën e seksit.

 

Sipas mediave vendase, britanikët po organizojnë festa seksi online për të realizuar fantazitë e tyre seksuale, pa ju dashur të kalojnë pragun e shtëpisë. Gjithçka duhet është një laptop dhe një mendje e hapur për të eksploruar fantazitë seksuale me njerëz të tjerë që janë të bllokuar në shtëpi për shkak të koronavirusit.

 

Në faqe të ndryshme, “të burgosurit” kanë mundësi të shijojnë vallëzime sensual. Të shikojnë çifte duke realizuar fantazitë seksuale apo edhe biseksualë që duan të eksplorojnë lirshëm, pa pranuar kritika. Deri më tani, këto shfaqje seksuale online konsiderohen si shumë të suksesshme.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *