Me rënien e gongut, fermerët janë nisur për të bërë detyrat e caktuara në fermë. Robert Aliaj, i cili mban postin e kryefermerit, ka përcaktuar punët për secilin fermerë.

Duke kënduar Çiljeta Xhilaga ishte fermerja e parë e cila u nis për tek stallat. Ajo u kujdes për pulat, i ushqeu si dhe pastroi kotecin.

Çiljetës iu bashkuan edhe dy fermeret, Xhesika Polo dhe Xhensila Pere.

Për të mos humbur asnjë moment gazmor, debate, emocione  që ndodhin brenda rrethimit të  “Ferma VIP”, mund t’i ndiqni live në dy kanalet e platëformës Tring, “Ferma VIP 1” dhe “Ferma VIP 2”. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *