Mentor Buçko dhe finalisti i “Ferma VIP” Renisi e kanë nisur mëngjesin e sotëm me punët e stallës.

Pastrimi i ambientit të stallës ishte gjëja e parë që ata nisën të bënin, ndërsa arritën ta përfundojnë me sukses.

Dyshes iu është bashkuar edhe pjesa tjetër që që janë marrë me punët e tjera të fermës.

Pas këtyre, ata kanë shijuar nën rrezet e diellit edhe tingujt e muzikës popullore./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *