Në një marrëdhënie shpesh është e vështirë që të gjendet gjuha e përbashkët, por nëse doni që të keni një harmoni në çift është e rëdësishme që partnerit ti bëni disa pyetje të veçanta.

 

Në momentin që ju shtroni një pyetje duhet të jeni sa më e qetë dhe tërheqëse në mënyrë që partneri të jet sa më i vëmendshëm.

 

Shkojmë të shohim ndeshjen?

Bleni bileta për futboll, basketboll ose hendboll. Shkoni bashkë dhe do të argëtoheni.

 

Shkojmë në kinema?

Sugjeroni një natë të shkoni në kinema dhe të shihni një film të cilin e dini se do të jetë shumë interesant, edhe nëse ju nuk do ta kishit zgjedhur për ta parë vetë.

 

Pizza dhe birrë?

Një natë të tillë besoni se nuk do ta refuzojë.

 

Do ta luajmë sonte “lojën” e re?

 

Kjo është muzikë për veshin e tij. Befasojeni me diçka të re dhe argëtuese në dhomën e gjumit.

 

A mundem të t’i lidh sytë?

Dhe lëreni të fantazojë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *