Femrat gjithmonë janë cilësuar si gjinia më joshëse në raport me partnerin e tyre. Zakonisht jemi mësuar se për një femër joshëse të cilësojmë format e saj fizike, por studimet e fundit kanë provuar të kundërtën.

 

Tashmë meshkujt nuk duhet të jenë qenia më e fortë fizike për ta fituar zemrën e femrës dhe ato nuk duhet të jenë shtëpiake të holla. Disa nga tiparet që janë cilësuar si joshëshe që në fillimet e kohës.

 

Flokët e shëndetshme

Kualiteti i flokëve të një personi shpeshherë është indikator i mirë i shëndetit të përgjithshëm. Nëse një grua ka femra të gjata e të bukura, jo vetëm se do të duket më e re, por edhe më fertile për dashnorët potencialë.

 

Makijazhi i paktë

Shumica e femrave e ndjejnë presionin për të vënë shumë makijazh në mënyrë që t’i fshehin “të metat” në fytyrën e tyre, por ky është një ‘departament’ në të cilin aq më pak që vëni, aq më mirë është. Femrat të cilat buzëqeshin shpesh perceptohen si më pozitive dhe më të lumtura nga meshkujt, dhe rrjedhimisht edhe më joshëse.

 

Ngjyra e kuqe

Siç duket, ngjyra e kuqe te femrat i stimulon shqisat e meshkujve dhe ai ndihet i joshur. Pra, nëse keni dilema se çfarë fustani të vishni sonte në mbrëmje, po jua heqim këtë dilemë: vishni fustan me ngjyrë të kuqe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *