Mbreti Charles III, Princi Ëilliam dhe Princi Harry ecën së bashku pas arkivolit të Mbretëreshës nga Pallati Buckingham në shenjë nderimi.

 

Fëmijët e Mbretëreshës, nipërit dhe mbesat, në procesionin solemn nëpër Londër ishin të bashkuar dhe të pikëlluar për nënën dhe gjyshen që u largua nga pallati për herë të fundit.

 

Anëtarët e familjes mbretërore shoqëruan arkivolin në këmbë në udhëtimin për në Ëestminster Hall, ku qindra mijëra njerëz pritet të bëjnë nderimet e tyre gjatë katër ditëve të ardhshme, pasi qëndruan në radhë për orë të tëra.

 

Arvoli i Mbretëreshës Elizabeth II pasi mbërriti mbrëmjen e djeshme në Londër nga Edinburgu, u largua nga Pallati Buckingham dhe u dërgua në Pallatin Ëestminster, aty ku njerëzit do munden të bëjnë homazhe për Mbretëreshën e tyre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *