Ervin Bushati është prezantuar ditën e sotme si drejtori i ri i Postës Shqiptare.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Bushati e konsideron privilgjegj, por njëkohëisht edhe përgjegjësi marrjen e kësaj detyre.

“Privilegj dhe përgjegjësi marrja e detyrës së administratorit në Postën e Shqipërisë. Posta ka lindur me shtetin si shërbim ndaj publikut: Shërbimi ndaj publikut është Misioni ynë! Shqipëria2030- qenie që ne të gjithë bashkë po e ndërtojmë, duke ditur rolin e rëndësishëm që kanë këto institucione për qytetarët. Jemi një rrjet fibrash tregtare, ekonomike, financiare, logjistike dhe virtuale”, shkruan Bushati.

tojmë që ditën e djeshme Ervin Bushati u emërua drejtori i Postës Shqipatre, ndërsa më herët këtë post e mbante Laret Duraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *