Subscribe

Punimet për rehabilitimin e rrugës që lidh Korçën më Ersekën, përveç pluhurit baltës dhe gropave qe kane shkaktuar, kanë dëmtuar rrjetin ujësjellësin të qytetit.

 

Për këtë banorët Ersekës kanë reaguar për kushtet me të cilat përballen si pasojë e punimeve. Ata kanë kërkuar zgjidhjen sa më parë të këtyre problemeve dhe sidomos të izolimit të kanalizimeve të ujërave të zeza.

 

Nga ana tjetër ndërmarrja e ujësjellës kanalizimeve Korçë ka bërë me dije se për sa kohë punimet vazhdojnë ndërhyrjet kryhen vetëm nga firma kontraktore.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.