Sheshi Skënderbej nga kjo e mërkurë do te ofroje atmosferën e plote festive. Sikundër është bere tashme tradite nen shoqërinë e dhjetëra te rinjve, kryebashkiaku Erjon Veliaj ndezi dritat e pemës se Vitit te Ri. Sipas tij  Tirana këtë vit do te shkëlqejë me shume se kurrë.

 

Gjate fjalës se tij kryebashkiaku Veliaj beri thirrje për me shume solidaritet për njerëzit ne nevoje. Ai apeloi për me shume ndihme ndaj me te varfërve  dhe tha se gjatë gjithë muajit dhjetor do të ketë një serë aktivitetesh për këtë kategori.

 

Këtë vit në shesh do te jene edhe shtëpizat festive prej druri te cilat do te kompletojnë atmosferën festive ne kryeqytet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *