Për shkak te festave te fundvitit dhe lëvizjeve te shtuara ne trafik, kryetari i Bashkisë se Tiranës ndalon përkohësisht qarkullimin e mjeteve te tonazhit te rende brenda unazës se mesme.

 

Erion Veliaj ka firmosur urdhrin i cili ka nisur zbatimin nga data 22 dhjetor dhe do te jete ne fuqi deri ne 1 janar. Po ashtu për shkak te organizimit te aktiviteteve te ndryshme Bashkia e Tiranës ka pezulluar te gjitha lejet për qarkullimin e këtyre mjeteve  deri ne ditën e pare te vitit te ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *