Deputeti i opozitës parlamentare, Kujtim Gjuzi tregoi një episod nga dita e tij këtë të mërkurë.

 

 

Në fjalën që mbajti në seancën e fundit parlamentare, Gjuzi tha se rrugën për në Parlament e ka bërë me autobus, ndryshe nga dita e parë kur ka udhëtuar me biçikletë.

 

Sipas tij, kondicioneri në autobus u ndez sapo hipi ai.

 

“Ditën e parë erdha me biçikletë këtu jo se s’kam makinë. Sot hipa në autobus. Dhe qytetarët thanë sapo hypët ju në autobus u ndez kondicioneri. Duke dhënë dorëheqjen, kryetari i Kuvendit tregoi që ka në fund të shpirtit një ndjesi papnore. Që të rinjtë të kenë mundësi më shumë. Çdokujt do i shkonte në mendje të falenderonte familjen e tij. Ne duhet të ishim këtu. 83 mijë vota të pavlefshme janë shumë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.