Trupi i pajetë i një 35-vjeçari nga Kavaja, i cili ishte shpallur i zhdukur prej muajsh, u gjet i groposur  në periferi të Skupit, në Maqedoninë e Veriut. Trupi i viktimës u identifikua nga familjarët e tij.

Analiza e ADN-së dhe materiali gjenetik rezulton se përputhet me shenjat e gishtave të Riku Beut. Ndërkohë, hetimet kanë arritur në përfundime se Beu, i cili rezultonte i zhdukur që prej datës 7 mars 2020 është vrarë. 

Familja e 35-vjeçarit u njoftua pask ditë më parë nga policia, e cila u nis menjëherë për Shkup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *